Onze webinars

Emballage: Het verborgen goud van uw supply chain

Voordelen, risico's en adviezen

In de laatste week van oktober zal de Week van de Logistiek plaatsvinden. Dit nieuwe event is volledig digitaal en bedoeld om logistieke en supply chain professionals kennis te geven over Next Generation Logistics. Het vijfdaagse event omvat o.a. digitale kennissessies, podcasts, colleges, paneldiscussies en webinars. Tconsult zal hier ook een bijdrage aan leveren.

Data en onderwerpen

Samen met onze partner IPP Pooling zullen wij een gesprek op gang brengen over meermalige emballage, het verborgen goud van de supply chain. IPP is een onderdeel van de Faber Halbertsma Group, marktleider in Europa in geïntegreerde, full-service poolingdiensten en productie van houten pallets & kisten. Het IPP poolingnetwerk is toonaangevend in verhuur van pallets en boxen voor de FMCG en andere logistieke ketens in heel Europa.

Tijdens dit webinar zal o.a. worden ingegaan het pooling model, emballagebeheer en het geld dat omgaat in de emballagestromen. Ook worden concrete adviezen gegeven om kosten zichtbaar te maken. Tconsult zal hier als expert uit het veld bij aansluiten en voorbeelden, tips en aanbevelingen geven op basis van de jarenlange praktijkervering.

De webinar zal plaatsvinden op donderdag, 29 oktober, om 16:00 uur, met achteraf een Live Q&A sessie. Schrijf je gratis in voor de hele Week van de Logistiek via de link hieronder.

Inschrijven
Webinar IPP afbeelding

Webinars

Updates ontvangen

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze webinars? Meld je dan aan voor updates via één van de onderstaande opties.

 

Aanmelden via formulier       Volg ons op LinkedIn       Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meer van onze kennisdeling? Bekijk onze blogs

Meer over Tconsult?

Hoe kunnen we jouw logistieke uitdagingen versimpelen?
Kom nu met ons in contact om hier richting aan te geven.