Onze kernwaarden

Bij Tconsult vinden wij het belangrijk dat onze klanten de best mogelijke ervaring
hebben als ze een samenwerking aangaan met ons. Bij ons komt de klant altijd op nummer één.
Wij werken in ons team altijd volgens de volgende kernwaarden.

KERNWAARDE 1

Onafhankelijk

Tconsult is een onafhankelijk adviesbureau. Wij combineren theorie en praktijk met ondernemerschap en creativiteit. Indien nodig (en zinvol) wordt er naar samenwerkingen gezocht met partners om de klant de beste oplossing te bieden.

KERNWAARDE 2

Betrouwbaar

Wij staan voor integriteit, loyaliteit en eerlijkheid. Samengevat maakt dat betrouwbaar. Bij Tconsult hanteren wij graag het principe ‘afspraak is afspraak’ en gaan wij vertrouwelijk om met bedrijfsgevoelige informatie.

KERNWAARDE 3

Betrokken

Tconsult is betrokken bij haar klanten en onderling zijn wij betrokken als collega’s. Dit komt onder andere ook tot uiting in de 24/7 support en service. Wij gaan graag een hechte en duurzame klantrelatie aan om de klant nog beter te kunnen helpen in hun uitdagingen.

KERNWAARDE 4

Pragmatisch

Bij Tconsult hebben we een praktische benadering. Onze oplossingen worden ontwikkeld voor de klant en met de eindgebruiker zodat deze nuttig en bruikbaar zijn. Noem ons gerust pragmatisch.

KERNWAARDE 5

Fun

Teamgevoel, trots zijn op wat we doen, plezier beleven met elkaar en met onze klanten; dit geeft ons voldoening.

Werken bij Tconsult?

Herken je je in onze kernwaarden en lijkt het je leuk om te gaan werken bij Tconsult? Bekijk dan hiernaast onze vacatures. Uiteraard is een open sollicitatie met CV en een goede enthousiaste motivatie ook meer dan welkom!

locatie

Tconsult

  • Lagedijk 192
  • 1544 BM
  • Zaandijk
  • Nederland

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Emballage administratie die niet op orde is, veel handmatige invoer en rapportages die samengesteld en gecontroleerd moeten worden met data vanuit allemaal verschillende systemen en softwarepakketten.

Kortom: weinig tot geen real time over- en inzicht en al met al een tijdrovende en kostbare klus. Herken je deze situatie? Dan helpt Tconsult je graag bij het vinden van een passende en slimme logistieke oplossing!