Scangaroo

1

Direct in de vrachtwagen scannen

Scangaroo is een applicatie, waarmee compacte document scanners kunnen worden aangestuurd op boordcomputers, tablets en smartphones in vrachtwagens en trucks. Vrachtbrieven, CMR, Lieferschein, pakbonnen, emballage bonnen en andere documenten die bij transport gebruikt worden, kunnen direct worden gescand op en compacte document scanner met behulp van de Scangaroo applicatie op het moment dat geladen of gelost wordt.

2

Administratie stromen

Op deze manier is informatie over laden en lossen real-time beschikbaar voor de transporteur. De transporteur kan de gescande informatie snel doorspelen aan de opdrachtgever, het laadadres en het los adres. Logistieke administratie kan direct worden bijgewerkt. Facturatie kan direct hierna plaatsvinden en emballage administratie is op orde. Naast de inzet van Scangaroo in transport en logistiek, wordt de app ook op andere plaatsen ingezet in andere bedrijfstakken, om documenten direct te kunnen scannen.

3

Alle benodigdheden

Tconsult levert niet alleen de scanoplossing maar ook de benodigde hardware. Wij leveren desgewenst de benodigde hardware voor de scanoplossing. De totale oplossing bestaat uit de scanner, kabels, telefoon, tablet of boordcomputer. Vraag naar alle mogelijkheden!

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Direct na het tekenen van de CMR de administratie op kantoor op orde? Nooit meer pakbonnen, tankbonnen en andere belangrijke documenten direct in de vrachtwagen inscannen zodat je nooit meer een document of bewijsstuk kwijt raakt. Met de geavanceerde mobiele scan oplossing Scangaroo is het nu mogelijk om je administratie altijd en overal op orde te hebben.

Ons laatste nieuws

Heb je nog vragen?

Stuur mij een vraag per mail of bel mij.