Print Panther

1

Direct in de vrachtwagen printen

Er bestaan verschillende merken printers waarmee, met behulp van merk-eigen software, mobiel geprint kan worden. Deze applicaties zijn vaak wat verouderd: het installeren kost moeite en de applicatie staat los van alle andere systemen van de klant. Het gebruik van een merk-eigen applicatie is als het ware een extra schakel in de informatievoorziening. Print Panther is dan de mobiele printoplossing! De applicatie is op ieder device te installeren en gemakkelijk in gebruik. De applicatie verbind via USB, Wifi of bluetooth met de printer en print direct de benodigde bestanden. Een makkelijkere, flexibelere verbinding tussen hoofdkantoor en chauffeur bestaat niet!

2

Administratie stromen

Het blijkt steeds vaker voor te komen dat transportbedrijven op het laatste moment een wijziging moeten doorgeven aan de chauffeur. Om het proces vervolgens duidelijk, gestructureerd en volledig te laten verlopen dienen de wijzigingen direct geprint te kunnen worden in de vrachtwagen. Print Panther is ontwikkeld om deze flexibiliteit mogelijk te maken voor alle schakels in de logistieke keten.

3

Alle benodigdheden

Tconsult levert niet alleen de printoplossing maar ook de benodigde hardware. Wij leveren desgewenst de benodigde hardware voor de mobiele printoplossing. De totale oplossing bestaat uit de printer, kabels, telefoon, tablet of boordcomputer. Vraag naar alle mogelijkheden!

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Tconsult helpt graag om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met Print Panther heb je altijd de juiste documenten op de juiste tijd. Direct de laatste CMR of pakbon printen in de vrachtwagen om je administratie up-to-date te houden. Met de geavanceerde mobiele printoplossing van Print Panther is het nu mogelijk om je administratie altijd en overal op orde te hebben.

Ons laatste nieuws

Heb je nog vragen?

Stuur mij een vraag per mail of bel mij