Wie is Ernst Tjaden ?

Quote: “Keep IT simple!“

Ernst Tjaden

Founder

Ernst Tjaden op LinkedIn

Introductie

Een verhaal dat ik maar al te graag vertel! Ik heb in het mooie Amsterdam een studie Economie gedaan, wat ervoor zorgde dat ik bij Ranzijn te werken kwam. Hier was ik verantwoordelijk voor het ‘groen’, kortom de inkoop, logistiek en verkoop van planten. Dit werk bracht me op de bloemenveiling, waar ik voor het eerst in aanraking kwam met emballage. Vanaf dat moment was dat waar ik mijn pijlen op richtte, de kostenpost emballage. Uiteindelijk werd ik zo’n expert in dit onderwerp, dat ik besloot anderen daar mee te helpen; kortom, de geboorte van Tconsult.

Verantwoordelijkheden

Directe hulp als het gaat om emballage registratie, logistieke stromen en efficiëntie vraagstukken. Ik deel mijn praktijk ervaring graag door vraagstukken plat slaan tot eenvoudige oplossing, met het denken in oplossingen kansen heb ik al vele bedrijven vooruit geholpen.

Interesses

Buiten kantoortijden ben ik aan het varen! Met mijn eigen boot vaar ik graag door de grachten van Amsterdam. Slecht weer? Dan ben ik waarschijnlijk een drankje aan het drinken met vrienden of sta ik op het hockeyveld!Contact opnemen?

Ernst Tjaden helpt u graag (letterlijk) weer op weg!