Nieuwsbrief Tconsult – Voorjaar 2020: Een nieuw decennium gericht op groei

7 februari 2020

Wij zijn hard aan het werk om onze services uit te breiden en te verbeteren. Door innovatie altijd op nummer één te zetten en steeds nieuwe, interessante samenwerkingen aan te gaan, hopen wij de komende tien jaar te blijven groeien en onze klanten nóg beter te kunnen helpen. In de Tconsult Nieuwsbrief Voorjaar 2020 blikken wij terug op het afgelopen jaar en geven we alvast een voorproefje van wat in 2020 komen gaat. 

In deze nieuwsbrief:

  1. Integratie met Epson
  2. De valkuilen van foto-apps 
  3. Mercedes als nieuwe partner
  4. Tconsult gaat internationaal
  5. Nieuwe banden

Integratie met Epson

In 2019 zijn wij voor onze app Print Panther een samenwerking aangegaan met Epson. De compacte, mobiele WF-110W printer is draadloos, licht van gewicht, heeft een automatische documentinvoer en kan printen in vier formaten. Via Print Panther kan op elk moment vanuit de vrachtwagen geprint worden. Dit bespaart chauffeurs kostbare tijd en moeite tijdens hun rit. De printer en app hebben verschillende integratiemogelijkheden om zoveel mogelijk transporteurs van hun printbehoefte te kunnen voorzien. 

De valkuilen van foto-apps 

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Via Tconsult hebben wij enkele jaren geleden Scangaroo ontwikkeld, een scanoplossing ter versnelling van het logistieke proces. Scangaroo is bedoeld om documenten snel, makkelijk en overal te kunnen inscannen. Het voordeel hiervan voor de logistiek is dat processen worden geoptimaliseerd en belangrijke documenten meteen weer terug bij de administratie kunnen zijn. Zo worden klanten meteen weer op weg geholpen.

Er zijn in de loop van tijd ook verschillende foto-apps ontwikkeld die dit mogelijk zouden maken. Het gebruiken van deze apps zorgt echter voor meer nadelen dan voordelen:

  1. Scannen zorgt voor hoge kwaliteit en consistentie in de kopieën
  2. Foto-apps zijn onbetrouwbaar en moeilijker in gebruik
  3. Met foto-apps heb je meer tijd en pogingen nodig om de documenten vastgelegd te krijgen 

Wil je meer lezen over de voordelen van scannen ten opzichte van fotograferen? Klik hier voor ons blog over scannen versus fotograferen. 

Mercedes als nieuwe partner

Ernst Tjaden, founder en consultant van Tconsult, heeft al sinds meerdere jaren een connectie met Mercedes. Onlangs begon Mercedes met het ontwikkelen van een nieuwe appstore en zij hebben tijdens deze ontwikkeling ook contact gehad met Ernst. Samen gingen zij in gesprek over de mogelijkheid om de apps van Tconsult ook aan te bieden in deze appstore. Na veel te hebben overlegd, zijn de afspraken eindelijk rond. We kunnen dan ook met enthousiasme meedelen dat onze Scangaroo-oplossing binnenkort verkrijgbaar is in de Fleetboard appstore! Wij zijn erg trots op deze nieuwe mogelijkheid en zijn bovendien ook verheugd op wat de samenwerking met Mercedes teweeg zal gaan brengen. We hopen ook in de toekomst, in samenwerking met Mercedes, meer van onze oplossingen te kunnen aanbieden in de MB Truck App Portal. 

Tconsult gaat internationaal

Door onze oplossingen in steeds meer talen aan te bieden, hebben wij geleidelijk kunnen toetreden op de internationale markt. Onze verschillende apps zijn inmiddels, naast in het Nederlands, onder andere in het Engels, Frans, Spaans, Duits, en Italiaans verkrijgbaar. Echter willen we natuurlijk in nóg meer landen onze diensten kunnen aanbieden. We staan hierom altijd open voor connecties in het buitenland of voorstellen om ons talenportfolio aan te vullen. Ook proberen wij zoveel mogelijk bijdrages te leveren aan internationale evenementen en beurzen. Verder werken wij samen met verschillende, in het buitenland gevestigde resellers van Canon en Epson. Voor andere suggesties en tips kun je altijd bij ons terecht!

Nieuwe banden

Afgelopen maand heeft ons team een nieuw lid erbij gekregen. Kristen Thomas zal zich vanaf dit jaar richten op de marketing van Tconsult en haar oplossingen. Namens het team van Tconsult en TellApe wensen wij Kristen veel succes en plezier met haar nieuwe baan als marketeer. Wij hopen in de komende periode via mooie marketingverhalen en een ijzersterk salesteam de groei van ons bedrijf te stimuleren. 

Daarnaast willen wij zoveel mogelijk klanten bereiken en helpen met onze diensten. Dit hopen wij onder andere te doen door samenwerkingen aan te gaan en te werken met interessante partners. Ben jij benieuwd wat het partnerprogramma inhoudt of ben je opzoek naar een samenwerking waar wederzijds profijt uitgehaald kan worden? Werp dan gerust een blik op onze partnerpagina of neem contact met ons op.

 

Wil jij ook graag persoonlijk advies of meer informatie?

Vraag hier meer informatie.

Wil jij ook elk kwartaal de laatste updates ontvangen over Tconsult?

Klik hier om de updates te ontvangen.