Nieuwsbrief Tconsult – Najaar 2019: Een bewogen jaar

20 november 2019

Het is alweer bijna kerst en dat betekent dat het nieuwe jaar er alweer aan komt. Een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en onze mijlpalen met de Tconsult Nieuwsbrief Najaar 2019. 

In deze nieuwsbrief: 

  • Tconsult als consultancybureau
  • Consultancydiensten 
  • De nieuwste blogs
  • Nieuwe medewerker Marjolein Bloem  

 

Tconsult als consultancybureau 

In het afgelopen jaar hebben wij opnieuw onze consultancystrategie bekeken en die van Scangaroo, Print Panther en TellApe. In 2017 is de Tconsult paraplu bedacht. Tconsult als consultancybureau. De producten Print Panther, Scangaroo en TellApe kunnen als mogelijke oplossingen uit het consultancytraject naar voren komen. Om dit verder vorm te geven hebben de producten in 2018 ieder hun eigen productwebsite gekregen en de website van Tconsult is omgebouwd tot consultancywebsite. Tconsult is gespecialiseerd in emballageconsultancy. Dit hebben wij geprobeerd helder te omschrijven op de website. 

 

Consultancydiensten 

Om meer vorm te geven aan het consultancy gedeelte hebben we een aantal diensten ontwikkeld. Deze diensten helpen met het optimaliseren en stroomlijnen van de emballageprocessen.

Tconsult heeft zijn eigen risico-inventarisatie ontwikkeld. Bij de risico-inventarisatie kijken wij met twee consultants hoe de emballagestromen binnen het bedrijf lopen en welke risico’s het bedrijf hierbij loopt. Hiervoor hebben wij onze eigen VaR (value at risk) ontwikkeld. 

Uit de risico-inventarisatie komen een aantal verbeterpunten naar voren om de emballagestromen waterdicht te krijgen, zodat verliezen geminimaliseerd worden. Tconsult kan onder andere helpen met het maken van afspraken over saldoverantwoordelijkheid en contractuele afspraken met wederpartijen. 

Als de emballagestromen vastgesteld en geïmplementeerd zijn, kan er periodiek een controle uitgevoerd worden door ons. Er wordt op verschillende risicogebieden getoetst. 

Meer weten of interesse? Kom in contact met ons! 

 

De nieuwste blogs 

Tconsult deelt graag kennis met haar (potentiële) klanten. Om onze expertise te delen schrijven wij blogs en artikelen met kennis over de markt, onze producten en diensten. Onderstaande blogs kun je terugvinden op onze website. 

Onze nieuwste blogs lees je hier

  • Consultancy – integrale aanpak met een nieuwe klant 
  • Logistieke oplossingen 
  • 5 gevolgen van de Brexit voor de transportsector 

 

Nieuwe medewerker Marjolein Bloem 

Marjolein Bloem is begin oktober gestart bij Tconsult om het salesteam te versterken. Zij zal zich dagelijks bezighouden met het verwerken van orders, het ondersteunen van klanten en het verkopen van de producten. Wij wensen Marjolein veel plezier en succes bij Tconsult.

 

Wil jij ook graag persoonlijk advies of meer informatie?

Vraag hier meer informatie.

Wil jij ook elk kwartaal de laatste updates ontvangen over Tconsult?

Klik hier om de updates te ontvangen.