Nieuwsbrief – Tconsult in ontwikkeling

9 juni 2018

In deze nieuwsbrief:

  • 5 jaar Scangaroo
  • Spigraph – Wesley Koekkoek
  • Emballagestromen in kaart!
  • Scangaroo gebruiker Messer aan het woord
  • Privacy statement Tconsult

5 jaar Scangaroo

Het is je vast niet ontgaan: Scangaroo, de app voor het scannen van documenten in de vrachtwagen, bestond in maart 5 jaar! Dit hebben we samen met onze partners en trouwe klanten gevierd door het rondbrengen van een verjaardagstaart! Wij vonden het erg leuk om bij iedereen persoonlijk de taart langs te komen brengen en hopen dat hij goed gesmaakt heeft!

Spigraph – Wesley Koekkoek

Spigraph is onze vaste leverancier van document scanners, wij hebben een nauwe samenwerking. Dankzij het internationale bereik en het portfolio met hoogwaardige diensten, zijn zij in staat unieke voordelen te bieden aan hun partners, waaronder ook aan Tconsult. Spigraph levert scanners aan Tconsult en ondersteunt ons met onze internationale groeiambities door plaatselijke verkoopexpertise te delen en in te zetten. Sinds februari is Spigraph’s business developer Wesley Koekkoek Scangaroo aan het promoten in België. Elke donderdag belt Wesley samen met Mustafa, onze accountmanager, potentiële prospects om samen aan de internationale groei ambities van Tconsult te werken. Wij zijn erg blij met deze fijne samenwerking met Spigraph en met Wesley!

Emballage stromen in kaart! 

Het in kaart brengen van emballagestromen binnen een bedrijf dat dit al jaren op dezelfde manier doet, is soms intern lastig te overzien. Vaak wordt er gewerkt via een vaste werkwijze met dezelfde personen, die al sinds jaar en dag werkzaam zijn op de emballage administratie binnen het bedrijf. Of is er veel verloop geweest, waardoor onduidelijk is waar de verantwoordelijkheid met betrekking registratie emballage ligt. Tconsult kan een onafhankelijk advies geven over de huidige situatie en mogelijke verbeterpunten. Dit doen wij door middel van het afnemen van een assessment met behulp van interviews. Wij zijn onafhankelijk en hebben veel expertise op gebied van emballagestromen, emballage registratie en emballage management. Benieuwd wat onze consultants voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag nu een consult aan en kom in gesprek met ons! 

Consult aanvraag

Scangaroo gebruiker Messer aan het woord

Messer Benelux is recentelijk gestart met het gebruik van de Scangaroo app. Messer produceert en levert industriële gassen, zoals zuurstof, stikstof, argon, koolstofdioxide, waterstof, helium, specialiteitsgassen voor medische doeleinden en heeft een groot aanbod aan gasmengsels.  Het inspelen op de vraag van de klant en het aanreiken van oplossingen op maat is het motto van Messer. Met de gassen die Messer produceert zijn zij in alle markten thuis. Via zijn vaste transporteur heeft Frank van der Berg van Messer kennisgemaakt met Scangaroo. Frank: ‘’De beslissing om met Scangaroo te gaan werken was snel genomen en wij hebben in zeer korte termijn het contract afgesloten. Doorslaggevend hiervoor was de snelheid van handelen en de prettige benadering vanuit Tconsult. Het grootste voordeel van het gebruik van Scangaroo is toch wel dat de papieren, zoals rit bladen en CMR’s snel terug zijn bij de afdeling die dit moet verwerken. Wij zijn nu in staat om de facturatie naar klanten te versnellen. De chauffeurs kunnen nu zelf de papieren naar de verlader te sturen zonder tussenkomst van de transporteur of planner. Dit resulteert in tevreden klanten!’’

Scangaroo

Privacy statement Tconsult

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze nieuwe richtlijnen zijn bedoeld om betere bescherming van persoonsgegevens te garanderen. Wij vinden uw privacy heel belangrijk en daarom gaan wij zorgvuldig om met de gegevens die wij verzamelen, opslaan en beheren. Ons privacy statement kunt u terug vinden op de website onder Helpdesk. 

Wij versturen u maximaal één keer per kwartaal informatie over onze producten en diensten om u te informeren over wat wij aanbieden. Wilt u geen marketing mail meer ontvangen dan kunt u zich gemakkelijk uitschrijven door op uitschrijven (onderaan de mail) te klikken.

 

 

Wil jij ook graag persoonlijk advies of meer informatie?

Vraag hier meer informatie.

Wil jij ook elk kwartaal de laatste updates ontvangen over Tconsult?

Klik hier om de updates te ontvangen.