Nieuwsbrief Tconsult – Corona Update: Hoe kampen wij met de crisis?

30 maart 2020

In de Tconsult Nieuwsbrief Corona Update komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • Support gaat door 
  • Online intake & consult emballage optimalisatie 
  • Webinars 

Het zijn rare tijden nu het coronavirus de hele wereld in zijn ban heeft. Wij begrijpen dat er veel bedrijven zijn die nu heel hard bezig zijn om hun hoofd boven water te houden. Er zijn ook bedrijven waar nu iets meer tijd is om bepaalde processen goed onder de loep te nemen. Tconsult wil in deze moeilijke tijden graag zijn expertise delen met bedrijven die het op dit moment goed kunnen gebruiken. Daarnaast zijn wij vanuit huis aan het werk en kunt u gewoon de service verwachten die wij normaal ook bieden. 

 

Support gaat gewoon door! 

Ondanks dat wij niet fysiek op kantoor aanwezig zijn, is ons kantoor wel open. Vanuit huis proberen wij onze bestaande service zo goed mogelijk voort te zetten. Mocht het voorkomen dat er licenties gereset moeten worden, of er zijn vragen over een bepaalde service die wij aanbieden, pakken wij deze gewoon voor u op. Het kan echter wel voorkomen dat we in gevallen waarbij we op externe leveranciers moeten vertrouwen, bijvoorbeeld bij een bestelling van nieuwe hardware, niet zo snel kunnen leveren als normaal. 

Ook in deze onzekere tijden staat het team van Tconsult en TellApe voor u klaar! 

 

Online intake en consult 

Bedrijven die vanwege de COVID-19 pandemie nu de tijd hebben om bedrijfsprocessen te bekijken, willen wij graag een handje helpen. Tconsult is gespecialiseerd in meermalige emballage en emballageprocessen optimaliseren. Wij bieden daarom de kans om een gratis online intake en consult te plannen, zodat jouw bedrijf toch sterker uit deze moeilijke periode kan komen. 

Tijdens deze intake en consult zullen wij in dialoog gaan over het huidige emballageproces van de aanvrager. Onze consultant zal tijdens de intake, aan de hand van een vragenlijst, ingaan op een aantal kritische punten binnen dit proces. Na de intake wordt een vervolgconsult gepland, dit zal minimaal 3 uur na de intake ingepland worden. Zo heeft de consultant de tijd om een rapportje op te stellen aan de hand van de vragen die gesteld zijn. Gedurende het consult wordt het rapport besproken en uitleg gegeven aan de hand van de kritische punten. Het persoonlijke rapport zal na afloop ook toegestuurd worden. Voor mogelijke vervolgstappen na de intake en het consult kunt u met ons contact opnemen.

 

Webinars 

Ter ondersteuning van bedrijven zullen wij ook een aantal webinars gaan geven over meermalige emballage en hieraan gerelateerde onderwerpen. Onze eerste webinar zal gaan over de VAR, Value at Risk, waarin we kritische punten in het emballageproces zullen bespreken. We geven ook uitleg over hoe je de totale waarde van jouw emballagestromen kunt vaststellen. Daarna gaan we in op verschillende emballagerisico’s en tot slot zullen we adviezen geven voor de lange en korte termijn.

Deze en volgende webinars zullen online plaatsvinden op donderdagen, om 11.00 en om 15.30, en duren maximaal een halfuur. 

Schrijf je hier in voor de webinars!

 

Wil jij ook graag persoonlijk advies of meer informatie?

Vraag hier meer informatie.

Wil jij ook elk kwartaal de laatste updates ontvangen over Tconsult?

Klik hier om de updates te ontvangen.