Onze oplossingen

Tconsult biedt een aantal producten, zowel software als hardware om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en automatiseren met kostenbesparing als resultaat.

prop
icon

Scangaroo

Met de Scangaroo applicatie kunnen compacte document scanners worden aangestuurd op boordcomputers, tablets en smartphones vanuit de vrachtwagen. Zo kunnen CMR-documenten, vrachtbrieven, emballage- en pakbonnen, direct op het moment van laden en lossen worden gescand en verstuurd. Alle informatie is op die manier real time beschikbaar voor de transporteur, maar ook inzichtelijk voor de opdrachtgever.

Meer over Scangaroo

De voordelen van Scangaroo

Met de app kunnen chauffeurs zelf de administratie bij houden

Scangaroo werkt plug-and-play en is geschikt voor iedere gebruiker

Mobiel scannen is de toekomst en is steeds vaker noodzakelijk in het logistieke proces

prop
icon

TellApe

TellApe creƫert real time emballage-inzicht. Beheer aantallen en locaties op een online portaal en maak kosten direct inzichtelijk. Jouw chauffeurs voeren door middel van een app direct na het laden/lossen in welke emballage transacties hebben plaats gevonden. De app is overzichtelijk, duidelijk en snel. Getest door en voor chauffeurs!

Meer over TellApe

De voordelen van TellApe

Met TellApe verlies je nooit meer emballage

Altijd en overal inzichtelijk wat de voorraad, uitstaande en inkomende emballage is

De real time oplossing voor emballage beheer, waar en wanneer je wilt

RTI Solutions

RTI staat voor Real Time Informatie. Oftewel: het digitaal verwerken en beheren van documentstromen. De gegevens en informatie in documenten worden in dit geval automatisch digitaal uitgelezen in plaats van handmatig ingevoerd. Dit gebeurt met behulp van geavanceerde Optical Character Recognition (OCR) software. Zelfs handgeschreven informatie kan worden omgezet in digitale gegevens die direct kan worden verwerkt.

Meer over RTI Solutions

De voordelen van RTI Solutions

Handgeschreven documenten omzetten in digitale informatie in een handomdraai

Geen papieren administratie meer maar een administratie in de Cloud

Met behulp van RTI Solutions is een digitale administratie dichterbij dan je denkt!

Emballage administratie

Emballage administratie en emballage registratie is nog niet zo makkelijk. Vaak heb je met verschillende partijen te maken die ieder een eigen werkwijze hanteren betreffende het emballage management. Wie kan er bij jouw lege emballage komen? Krijg je overal een emballagebonnetje van? Worden er CMR documenten opgesteld, ingeleverd en getekend? Tconsult heeft jarenlange ervaring met emballage en emballagestromen. Wij helpen graag met jouw emballage management.

Meer over Emballage Administratie

De voordelen van Emballage administratie

Een onafhankelijke consultant die jouw emballage stromen in kaart brengt

Objectief een blik op je huidige emballage administratie en emballage management

Een advies op maat wat direct toepasbaar is voor je eigen bedrijfssituatie

Benieuwd naar onze oplossingen?

Onze producten bieden verschillende logistieke oplossingen. Scangaroo is de geavanceerde mobiele scanoplossing. Facturatie naar de klant versnellen door het inscannen van belangrijke transportdocumenten. Print Panther is een geavanceerde mobiele printoplossing. De laatste wijzigingen in het transportdocument direct op een geprint document voor het lossen van goederen. TellApe is het nieuwste product dat helpt met emballage registratie en administratie. Vraag nu de oplossingen aan en test ze gratis in de praktijk voor 1 maand!

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over onze oplossingen kun je bij mij terecht.
Kom nu in contact met mij!