Nieuwsbrief Tconsult – Voorjaar 2019

23 april 2019

In de afgelopen periode heeft Tconsult veel positieve veranderingen ondergaan, in deze nieuwsbrief van Tconsult vind je een samenvatting van het voorjaar 2019. In het voorjaar zijn er wederom veel blogs geschreven. Daarnaast heeft ´Scangaroo´ een nieuwe update ondergaan met de nieuwste boordcomputer (Headless) van Vehco. Verder brengen wij onze brackets onder de aandacht, zodat je de levensduur van je printer/scanner verlengt en introduceren wij het nieuwe team van Tconsult. Tenslotte vertelt van Waveren over zijn ervaring met de Headless.

Blogs & Casussen

Wij zijn actief bezig met het schrijven van blogs, om onze expertise te delen met (potentiële) klanten en geïnteresseerde.

Iedereen die geïnteresseerd is in onderwerpen over transport en logistiek en het verbeteren van processen kan regelmatig bij ons op de website terecht voor verschillende blogs. Daarnaast posten we de blogs ook altijd op onze LinkedIn pagina, volg jij ons al? Op onze website tref je de meest recente blogs aan. Staat er een onderwerp nog niet tussen die jij graag uitgelicht ziet? Laat het ons weten en wie weet verschijnt er binnenkort een blog met het correcte antwoord op jouw vraag!

 

Integratie Headless

Er is de laatste maanden hard gewerkt aan een integratie van Scangaroo met de nieuwste boordcomputer van Vehco Netherlands (Groeneveld), de Headless. Het voordeel van de Headless is dat de boordcomputer meegenomen kan worden. De chauffeur kan zijn werk makkelijk voort zetten buiten de vrachtwagen. Dit maakt het makkelijk om sneller en efficiënter te werken.

De Headless is standaard uitgerust met een foto app waarmee ‘’foto scans’’ gemaakt kunnen worden. Er zijn klanten die blij worden van de foto app. Er hoeft namelijk geen scanner gekocht te worden. Aan de andere kant, een foto heeft niet de kwaliteit van een scan. Er zijn dan ook meer klanten die nog steeds een voorkeur geven aan het scannen met een compacte documentscanner en de Scangaroo app.

Het maken van scans met een (compacte) documentscanner heeft vele voordelen, namelijk:

  1. Een gescand document dat met een scanner is gemaakt, heeft altijd dezelfde kwaliteit
  2. De scankwaliteit kan je naar eigen voorkeur instellen in de Scangaroo app
  3. Het digitaliseren van meerdere documenten gaat sneller als je de scan gebruikt. Het maken van foto´s kost meer tijd. Je bespaart dus tijd.

Onze Vehco Netherlands (Groeneveld) klanten kunnen dus blijven scannen met een Scangaroo scanner en toch de nieuwste boordcomputer gebruiken. We hebben vanaf nu een integratie met de Headless en Scangaroo app.

 

Bescherm je hardware

Ter preventie bieden wij speciaal ontworpen brackets aan voor onze scanners en printer. Is je scanner of printer defect, maak dan gebruik van je garantie!

Tconsult heeft speciaal voor de verschillende scanners en printers brackets ontworpen. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van de scanner/printer verlengd wordt, want hij kan door de bracket tegen een extra stootje. Daarnaast zorgt de bracket ervoor dat de scanner/printer goed gemonteerd kan worden in de vrachtwagen. Helaas komt het toch wel eens voor dat er een scanner/printer stuk gaat door intensief gebruik. Op elke scanner/printer die wij verkopen zit 2 jaar garantie.

Heb je een kapotte scanner of printer? Stuur even een berichtje naar support@tconsult.nl Wij kunnen snel uitzoeken of de scanner/printer nog binnen de garantie valt. Als er nog garantie op de scanner zit kunnen wij, na ontvangst van de scanner/printer, de kapotte scanner/printer binnen enkele dagen repareren en retour sturen.

 

Het nieuwe team

Afgelopen periode heeft Tconsult versterking gekregen van drie nieuwe teamleden, maar is er ook afscheid genomen van twee collega´s.

De nieuwe collega´s

Geert Kuiper, voormalig eigenaar van Kuiper Transport Heerhugowaard is toegetreden bij Tconsult voor het verkopen van TellApe. Na de verkoop van zijn transportbedrijf is Geert zich gaan richten op innovatie en optimalisatie in de logistiek. Hij werd direct enthousiast van het product TellApe dat emballage registreert en administreert. Naast de verkoop, voert Geert ook consultancy opdrachten uit voor Tconsult, Geert is Lean Six Sigma gecertificeerd. Na de komst van Geert, sloot Niels Stalenberg zich aan bij het team. Niels is verantwoordelijk voor de verkoop van Scangaroo & Print Panther. Zijn doel is om de beste service te verlenen aan bestaande en nieuwe klanten. Niels helpt klanten graag met het optimaliseren van logistieke processen met behulp van Scangaroo & Print Panther. De laatste aanwinst is Joey Fremouw. Hij zal zich dagelijks bezig houden met het (online) ´in de markt zetten´ van de producten Scangaroo & Print Panther. Om dit doel te behalen, is Joey onder andere bezig met het vergroten van de (online-)naamsbekendheid en creëren van relevante content.

Mustafa Kiziltepe & Ellen van Leeuwen

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze accountmanager Mustafa en office manager Ellen van Leeuwen. Wij wensen Mustafa en Ellen heel veel succes met de volgende stappen in hun carrière.

 

Van Waveren aan het woord

Van Waveren Transport is gestart met werken op de Headless van Vehco Netherlands (Groeneveld ICT).

Deze nieuwste boordcomputer kan meegenomen worden uit de vrachtwagen om het werk makkelijk te maken. Er staat een foto app op de Headless waarmee ‘’foto scans’’ gemaakt kunnen worden.

Van Waveren gebruikte met tevredenheid onze Scangaroo applicatie in de auto’s. Er was echter nog geen integratie met de nieuwste Headless. Met het in gebruik nemen van de foto app op de Headless werd de toegevoegde waarde van Scangaroo heel duidelijk. De scanner maakt altijd kwaliteit scans, de scans worden per klant ingesteld op kleur of grijs waarden. Het was dus heel wenselijk om snel de integratie te maken met de Headless.

Er was veel medewerking vanuit Vehco en gelukkig is de integratie nu voor elkaar. Van Waveren is heel blij dat zij weer gebruik kunnen maken van Scangaroo. Dit scheelt een hoop ongemak en voor de chauffeurs is het werkproces weer als vanouds.

 

Wil jij ook graag persoonlijk advies of meer informatie?

Vraag hier meer informatie.

Wil jij ook elk kwartaal de laatste updates ontvangen over Tconsult?

Klik hier om de updates te ontvangen.