Nieuwsbrief Tconsult – Scangaroo

15 maart 2018

In deze nieuwsbrief:

  • 5 jaar Scangaroo
  • Actie op onze multi inzetbare scanners; voor thuis, onderweg en op kantoor
  • Nieuwe website Tconsult live!

 5 jaar Scangaroo

Hoera! Scangaroo is op 1 maart 5 jaar geworden!

Het begon vijf jaar geleden met een koffer. Deze koffer had onder de dubbele bodem een laptop zitten. Als je de koffer open klapte zag je de Canon P215 een compacte documentscanner, onder de dubbele bodem startte direct automatisch een laptop op met dongel voor internet. Ernst is hiermee heel Nederland doorgereden om de eerste klanten aan te sluiten. De koffer was het startpunt, wat later tot Scangaroo app leidde met integraties op verschillende boordcomputers met scanners van Canon en Fujitsu voor het scannen van logistieke documenten onderweg.

Scangaroo is uitgegroeid tot volwaardig product: een compacte scanner van Canon of Fujitsu, Scangaroo bracket voor montage van de scanner, diverse kabels en snelle reparatie bij defecten. Scangaroo maakt het vele duizenden chauffeurs mogelijk waar ook ter wereld om onderweg direct documenten in te scannen en terug te sturen naar ‘home base’. Om dit te vieren brengen wij in de maand maart een Scangaroo taart!

Heb jij ook al zo’n overheerlijke taart ontvangen?

Eerste Scangaroo klant, E. van Wijk   Dekker transport, Scangaroo klant

Actie op onze multi functionele scanners; voor thuis, onderweg en op kantoor!

Om de verjaardag van Scangaroo groots te vieren hebben wij een speciale actie. Op de Fujitsu ScanSnap iX100 en de Canon P215-II geven wij de hele maand maart 10%korting in onze webshop. Deze twee scanners zijn ideaal om thuis, onderweg en op kantoor te gebruiken! Het zijn kleine compacte document scanners met hoge kwaliteit scans.

Canon P215-II

Canon P215-II

De Canon P215-II is compatible met zowel Windows als Mac met geïntegreerde software (Capture On Touch Lite). Dit zorgt ervoor dat je met iedere laptop of pc direct aan de slag kunt. De automatische document invoer biedt ruimte voor 20 vellen en je kunt er ID-kaarten, rijbewijzen of bankpassen mee inscannen met behulp van de ID feeder. Deze scanner werkt ook in combinatie van de Scangaroo applicatie. Dit maakt hem geschikt om ook onderweg mee te scannen. De Scanner en applicatie werken samen met diverse boordcomputers maar ook je Android telefoon of tablet kun je erop aansluiten.

Fujitsu ScanSnap iX100

Fujitsu ScanSnnap iX100

De Fujitsu ScanSnap iX100 is kleiner en lichter dan de CanonP215-II. De iX100 weegt slechts 400 gram en wordt geleverd met een oplaadbare Lithium-ionbatterij die via USB oplaadbaar is. De ScanSnap iX100 heeft kan verschillende formaten scannen; A4, A5, A6, B5, B6 en visitekaartjes. Deze scanner heeft geen invoer voor ID kaarten. De scanner is compact en snel, binnen enkele seconden heb je de belangrijkste documenten op je mail! De Scanner en applicatie werken samen met diverse boordcomputers maar ook je Android telefoon of tablet kun je erop aansluiten.

Gebruik de actiecode 5jaarScangaroo in de webshop en ontvang direct de 10% korting!

Nieuwe website Tconsult live!

Er is de laatste weken hard gewerkt aan de vernieuwde huisstijl van Tconsult. Zo zijn het logo van Scangaroo en Print Panther aangepast. De (logistieke)consultancydiensten die Tconsult levert, worden duidelijker gepositioneerd op de nieuwe website. Met behulp van consultancy bieden wij de klant de beste (logistieke) oplossing huis te halen om hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Logistieke oplossingen en producten van Tconsult hebben een eigen plek gekregen op de vernieuwde website.

 

Wil jij ook graag persoonlijk advies of meer informatie?

Vraag hier meer informatie.

Wil jij ook elk kwartaal de laatste updates ontvangen over Tconsult?

Klik hier om de updates te ontvangen.