Wie is Niels Stalenberg ?

Quote: “ We zien onze klanten als gasten die uitgenodigd zijn voor een feest, en wij zijn de gastvrouwen en gastheren. Het is ons werk om ieder aspect van de klant-ervaring iedere dag een beetje beter te maken.” – Jeff Brezos

Niels Stalenberg

Accountmanager

Niels Stalenberg op LinkedIn

Introductie

Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde kwam al gauw naar voren dat ik praten en in contact staan met mensen erg leuk vindt en ook goed kan. Na mijn studie was het echter nog even zoeken naar de richting die ik op wilde gaan in de sales. Na het gesprek met Ernst had ik al snel een beslissing gemaakt, ik wil accountmanager bij Tconsult worden. Wat mij het meest hierin aanspreekt is de hoge mate van efficiëntie/optimalisatie die de producten van Tconsult levert voor de eindgebruikers.

Verantwoordelijkheden

Als accountmanager ben ik  verantwoordelijk voor de producten Scangaroo & Print Panther. Mijn doel is om aan bestaande klanten de beste service te verlenen voor de klant. Verder ben ik verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe klanten die door gebruik van de Scangaroo & Print Panther hun logistieke proces nog verder kunnen optimaliseren.

Interesses

Naast dat ik keihard aan het werk ben, vind ik het heel erg belangrijk om van het leven te genieten. Leuke activiteiten/uitjes met vrienden & familie vind ik erg leuk. Daarnaast vind ik het heerlijk om te zwemmen en af en toe de sportschool te bezoeken.Contact opnemen?

Niels Stalenberg helpt u graag (letterlijk) weer op weg!