Wie is Marjolein Bloem ?

“De enige wijsheid die echt telt, is weten dat je niets weet.” - Socrates

Marjolein Bloem

Marjolein Bloem

Verkoop Binnendienst

Marjolein Bloem op LinkedIn

Introductie

Mijn bijbaan als accountmanager binnendienst naast mijn rechtenstudie aan de UvA maakte mij duidelijk dat dit de kant was die ik op wilde gaan. Van hieruit ben ik doorgegroeid naar accountmanager buitendienst en vervolgens naar salesmanager, waar ik mijn passie voor het optimaliseren van processen en professionaliseren van afdelingen goed kon gebruiken. Nadat het contact met Ernst en Geert gelegd was en ik aangestoken werd door het enthousiasme dat deze twee heren hebben voor waar zij in geloven en waar zij voor staan, mag ik mijzelf een gelukkige member van de Tconsultcrew noemen.

Verantwoordelijkheden

Voor Tconsult probeer ik mijn reeds opgedane saleskennis te vertalen naar oplossingen voor deze interessante markt. Dankzij mijn ervaring met processen hoop ik de klant te kunnen adviseren over hoe zij hun eigen (logistieke) proces het beste in kunnen richten en/of optimaliseren.

Interesses

Mijn gezin! Ik geniet van de sportieve activiteiten van de kinderen en probeer daarnaast zelf ook een rondje te rennen/wandelen/fietsen. Maar toegegeven: je maakt mij ook erg gelukkig met een goed boek op de bank of een heerlijk drankje met vrienden op het terras. En voor het bezoeken en ontdekken van nieuwe plekken ben ik ook zeker te porren!Contact opnemen?

Marjolein Bloem helpt u graag (letterlijk) weer op weg!