Wie is Kristen Thomas ?

Quote: "Nothing is impossible. The word itself says 'I'm possible'."

Kristen Thomas

Kristen Thomas

Marketeer

Kristen Thomas op LinkedIn

Introductie

Na Communicatiewetenschap aan de UvA te hebben afgerond, was ik ijverig om aan de slag te gaan. Ik heb me tijdens deze periode gespecialiseerd in marketingcommunicatie, en heb daarnaast ook een minor gevolgd in Journalistiek. Mijn passie is schrijven en content maken, en ik probeer altijd op de hoogte te zijn van de laatste marketingtrends. Ik heb me op veel gebieden georiënteerd en ben uiteindelijk beland bij Ernst. Zijn vooruitstrevende visie op een sector met veel potentie voor innovatie sprak mij ontzettend aan. Op mijn eerste werkdag werd ik met open armen ontvangen door een enthousiast team en ik kijk ernaar uit om een steentje bij te dragen!

Verantwoordelijkheden

Als marketeer bij Tconsult probeer ik onze naam de wereld in te krijgen en zoveel mogelijk mensen te bereiken. Met behulp van interessante campagnes, prikkelende teksten en ijzersterke social strategieën hoop ik nieuwe klanten te kunnen aanspreken, zodat we elkaar weer kunnen versterken.

Interesses

Ik ben een behoorlijke creatieveling en ook continu bezig met de wereld om mij heen ontdekken en vastleggen. Dit doe ik onder andere door verhalen te schrijven, te fotograferen en te schilderen. Verder ben ik ook graag actief en in de buitenlucht en ga ik graag skiën of wandelen in het bos. Zo lang ik de juiste mensen om me heen heb, sta ik eigenlijk overal voor open.Contact opnemen?

Kristen Thomas helpt u graag (letterlijk) weer op weg!