Wie is Geert Kuiper ?

Quote: ''Achteraf kijk je een koe in z'n kont.''

Geert Kuiper

Business developer

Geert Kuiper op LinkedIn

Introductie

Na mijn HBO-studie ben ik in ons familiebedrijf (Kuiper Transport, Heerhugowaard) gaan werken en op 28 jarige leeftijd heb het bedrijf overgenomen van mijn vader. In 15 jaar tijd heb ik het met veel plezier geleid en laten groeien. Begin 2016 heb ik mijn bedrijf gefuseerd met Van Straalen de Vries Transport uit Zwaagdijk en ben ik 2 jaar mede-eigenaar geweest. In april 2018 heb ik besloten mijn aandelen te verkopen en mijn koers te verleggen. Mijn doel nu is om leuke dingen te doen bij een innovatieve onderneming, vandaar dat ik bij Tconsult ben gestart!

Verantwoordelijkheden

Bedrijven helpen op het gebied van emballage en de daarbij behorende bedrijfsprocessen. Dit doe ik door middel van mijn opgedane kennis bij de Lean Six sigma cursus en pas dit toe in consultancy klussen. Het helpen ontwikkelen van TellApe en TellApe verder in de markt zetten is de grootste uitdaging die ik met beide handen aanpak.

Interesses

s ‘ochtends vroeg lekker een rondje hardlopen en in het weekend probeer ik een mooie fietstocht te maken. Naast het eigen sporten is ook het meegaan naar het sporten van de kinderen een hele leuke invulling van mijn tijd.Contact opnemen?

Geert Kuiper helpt u graag (letterlijk) weer op weg!